Hoeve A Gen Water

Hoeve A Gen Water

IMG_3796

Hoeve A Gen Water is fantastisch gelegen op een schitterende locatie in het idyllische dorp Slenaken in Zuid Limburg, dicht tegen de Belgische grens aan.

Hoeve A Gen Water, onze lieftallige, knusse en bijna 300 jaar oude Hoeve (één van de oudste monumenten van Slenaken) werd gebouwd in 1741. Hoeve A Gen Water is een Rijksmonument. De Hoeve is van baksteen, XVIII stijl, met de entree deurportaal ingang en vensters in segmentboog-omlijstingen van Naamse steen. In 1782 werd de huidige vorm verder doorontwikkeld en werd er een stal aan het woonhuis aangebouwd. De vakwerkschuur, thans woonhuis, in het verlengde van de Hoeve dateert van 1831.

Onze luxe vakantiewoningen, waarbij de authentieke details grotendeels behouden zijn gebleven, bieden wij u aan voor een heerlijk ontspannen verblijf in het Heuvelland. U wordt bij ons persoonlijk ontvangen en te woord gestaan door uw gastheer en gastvrouw, Rob & Marianne. Vooral de kleinschaligheid, onze persoonlijke aandacht voor u en de kwaliteit geven uw verblijf bij ons een extra dimensie aan uw welverdiende vakantie.

De luxe vakantiewoningen van Hoeve A Gen Water zijn geschikt voor gezinnen, groepen en gezelschappen van 2 tot en met 6 personen. De woningen zijn allemaal voorzien van alle hedendaagse comfort en luxe. Als u op zoek bent naar een luxe vakantiewoning met een unieke rustieke ligging in het 5-sterren landschap van het Gulpdal, dan bent u hier aan het juiste adres!

Zoover Award

Gouden ZOOVER Award. Een 9,1 voor Hoeve A Gen Water. Tijdens de feestelijke uitreiking op de vakantiebeurs in Utrecht waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de Award in ontvangst te nemen.

Onze gasten beoordeelden Hoeve A Gen Water met een 9,1. Wij, Rob en Marianne, zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard maar met veel plezier om de beste service en kwaliteit te bieden aan onze gasten en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award. Hoeve A Gen Water is fantastisch gelegen op een schitterende locatie in het idyllische dorp Slenaken in Zuid Limburg, dicht tegen de Belgische grens aan.

Het Heuvelland

Vakwerkhuizen

In het Heuvelland zijn een aantal zeer mooie vakwerkhuizen te vinden.

Shoppen

Mogelijkheden om te shoppen zijn er in de buurt van Slenaken voldoende.

Wellness

Geniet en ontspan tijdens jullie vakantie in het Heuvelland.

Wandelen

Het Heuvelland biedt zeer veel mooie wandelroutes.

Heuvelland

Geniet van het mooiste stukje natuur in Zuid Limburg.

Fietsen

Mogelijkheden om te fietsen zijn er genoeg in het Heuvelland.