Vakantiewoningen

Vakantiewoningen

Vakantiewoningen Slenaken

De inrichting van de vakantiewoningen is bijzonder sfeervol, luxe en comfortabel.

Hoeve A Gen Water heeft 3 vakantiewoningen, 't Hummesknupke, 't Botterblumke & 't Donderblumke. Uw vakantiewoning heeft een luxe keuken die voorzien is van alle gemakken en comfort zoals een vaatwasser, magnetron, Senseo koffiezetter en keramische kookplaten. In de woonkamer staan lekkere comfortabele banken en een grote LCD TV met DVD-speler. Vanuit de woonkamer heeft u een vrij uitzicht op het Gulpdal. De oude gebinten zijn grotendeels volledig in het zicht en het geheel is in lichte tinten uitgevoerd met een blauwstenen vloer in de keuken en woonkamer. De 3 slaapkamers hebben allen een massief eikenvloer en natuurlijk heeft iedere slaapkamer een LCD TV.

De luxe vakantiewoningen zijn vanwege de grootte (3 slaapkamers) en ligging uitermate geschikt van 2 tot en met 6 personen. U zult zich er direct thuis voelen, de sfeer, de rust, de ruimte en de natuur onder handbereik. De woonkamer heeft direct tuincontact en na een heerlijk uitstapje is het hier gezellig vertoeven. Het uitzicht op de huisweide wordt begrensd door het riviertje de Gulp en door het Gulpdal tot aan Teuven in België.

Op de eerste verdieping bevindt zich de Masterbedroom en de luxe badkamer. De Masterbedroom heeft een luxe tweepersoonsbed. Uw luxe badkamer heeft een inloopdouche, een hoekligbad met een 2 persoons jacuzzi/whirlpool en twee natuurstenen wastafels. Op de 2de verdieping bevinden zich de overige slaapkamers. Een slaapkamer met een 2 persoons bed met nachtkastjes en een slaapkamer met 2 een persoonsbedden. Iedere slaapkamer is verder voorzien van een LCD TV. Tevens kunt u gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk.

Faciliteiten

Personen

De vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 t/m 6 personen.

Locatie

De vakantiewoningen zijn gelegen in Slenaken Zuid Limburg.

Slaapkamers

Er zijn 3 slaapkamers aanwezig in de vakantiewoning.

Badkamer

Er is een luxe badkamer met inloopdouche en 2-persoons jacuzzi aanwezig in de vakantiewoning.

WiFi

U kunt gratis gebruik maken van ons snelle WiFi netwerk. @nders werken?, uw VPN netwerk is bereikbaar!

Jacuzzi

Welness : een 2-persoons jacuzzi is in uw vakantiewoning aanwezig.

Landschap

De vakantiewoningen liggen in het Gulpdal, het 5-sterren landschap van het Heuvelland Zuid Limburg.

Huisdieren

Huisdieren zijn van harte welkom bij Hoeve A Gen Water.

Kinderen

Er is een gratis kinderbedje, traphekje en kinderstoel beschikbaar in de vakantiewoningen.