Fietsen

Zuid-Limburg kent veel bezienswaardigheden maar ook nog heel veel onbekende plekjes die zeer zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Ontdek het hart van het Heuvelland of het prachtige gebied van Park Gravenrode. Of verken je liever de landsgrenzen van Zuid-Limburg? Welke route je ook kiest, elke fietsroute kent voldoende rustpunten waar Bourgondische gastvrijheid hoogtij viert.

Ben je naar Limburg gekomen zonder fiets? Geen probleem, want er zijn meerdere fietsverhuur zaken die je graag op weg helpen. Heerlijk genieten van het Heuvelland kan ook op een E-bike. Deze elektrische versterkte fiets maakt het bedwingen van de heuvels een stuk makkelijker. De E-bike is bovendien heerlijk stil en ook nog eens milieubewust. Hoeve A Gen Water heeft een eigen E-Bike fiets oplaadpunt. Uw fiets kan ook veilig in de vakwerkschuur (afsluitbaar) worden gestald.

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. Zuid-Limburg heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen deze heuvels.

Comments are closed.