Recensies

Onze gasten

Schrijf een Recensie
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Schrijf een Recensie

Hoeve A Gen Water
Gemiddelde score:  
 18 Recensies
Marion Doets

Wat een onwijs fantastische plek hebben jullie! Super-schoon, aan echt alles is gedacht, van bakpapier tot poep-zakjes voor de hond.....Dat hebben wij nog nooit mee gemaakt en we hebben toch redelijk veel vakantiehuisjes bezocht. Heel fijn dat de bakker inclusief supermarktje om de hoek zit en dan ook nog eens een heel fijn wandel-fietsgebied voor de deur. Kortom helemaal top, wij komen zeker nog eens!

Anja en Piet

Lieve Rob en Marianne,Voor de vierde keer bij jullie te gast geweest en het was weer enorm genieten van de woning, jullie gastvrijheid en natuurlijk de omgeving. Veel gewandeld met de honden in de prachtige natuur. We hebben alweer voor volgend jaar geboekt.Grtz. Piet en Anja

Sjon en Trudy

We hebben een fijne week gehad in slenaken en omgeving.
Vooral veel gewandeld en genoten van de prachtige omgeving.
Een fijne woning met alles wat je nodig hebt.
Een fijne ontvangst met koffie en Limburgse kersenvlaai, zeer gastvrije mensen.

Wij komen zeker nog een keer.

Peter Jansen

We hebben genoten van de prachtige omgeving.
Heerlijk gewandeld met prachtig weer afgelopen midweek.
De woning is helemaal te gek.

Wat fijn is dat onze kooiker mee kon en van het wandelen genoot.

We danken voor de gastvrijheid.

Wij komen zeker weer!

Anja en Piet Ottens

Beste Marianne en Rob,

Wij hebben afgelopen week enorm genoten van jullie gasvrijheid, het mooie huisje en de prachtige omgeving.Het was echt geweldig we komen zeker nog een terug.

Van Gaalen

We hebben genoten van de prachtige omgeving.
Heerlijk gewandeld met prachtig weer afgelopen midweek.
De woning is helemaal te gek.

Wat fijn is dat onze kooiker mee kon en van het wandelen genoot.

We danken voor de gastvrijheid.

Wij komen zeker weer!

A. Van de Wal

Beste Rob en Marianne,
Wij zijn van 25 april t/m 2 mei te gast geweest in het hummeshuske. We hebben een erg fijne week gehad. De onvangst was erg fijn en bij aankomst werden we verrast met een echte Limburgse vlaai. Ook de kinderen hebben erg genoten onze kleindochter vond het geweldig dat ze op het paard mocht rijden. Al met al hebben we een fijne week gehad en ook het restaurant het stegelke is een aanrader.
Van ons krijgen jullie een dikke 10.
Fam. van der Wal Uithuizen Groningen.

Marco Postma

Een super midweek in het Botterblumke hebben wij gehad (2 volwassenen, 3 kinderen), een dikke 10 wat ons betreft!

Het Botterblumke is echt prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien. Handdoeken, opgemaakte bedden, barbecue, koffie en thee en natuurlijk de vlaai bij ontvangst. Het geeft een prima gevoel als je zo binnen komt!

De samenwerking met restaurant het Stegelke is een aangename verrassing. Vooral als je niet met drie jonge kinderen in een restaurant wil zitten maar toch even lekker (en gemakkelijk) eten. Het diner wordt gewoon in het huisjes geserveerd!!!

Een perfecte plek om te ontspannen maar ook te genieten van wat Limburg te bieden heeft.

Kortom een aanrader voor iedereen!

Rita van den Hoorn

Beste Marianne en Rob,

Een dikke 10 voor alles!!!!!!!!
Wij hebben een heerlijke week bij jullie gehad! Wat een ontvangst! Voor ons 35-jarig stond een fles wijn klaar (erg attent) en een overheerlijke Limburgse vlaai, zelfs de hond kreeg een kleed, geweldig! Het Botterblumke is een zeer comfortabel huis, knus en overal is aan gedacht. Wat een heerlijkheid om niet met tig handdoeken te lopen slepen en de opgemaakte bedden sliepen ge-wel-dig!!! Wij komen zeker nog eens terug!

Hartelijke groetjes van Hans - Rita - José en Fynn (de hond)

Alice

We hebben een fantastisch week gehad in 't Botterblumke. Een zeer comfortabele woning in een stijlvol verbouwde en authentieke boerderij. We hebben genoten van huis en tuin en de schapen in de aangrenzende wei. Ook de locatie is perfect. Vanuit huis zijn er talloze wandelingen te maken in het prachtige heuvellandschap. De eigenaren zijn heel gastvrij en behulpzaam en willen het de gasten echt naar de zin maken.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»