Recensies

Onze gasten

Vorige week een midweek doorgebracht in jullie vakantiewoning 't botterblumke. We hebben een prima verblijf gehad, het bubbelbad was heerlijk, zeker na een stevige wandeling. De vakantiewoning is smaakvol ingericht en ideaal dat onze hond ook welkom was. We voelde ons direct op ons gemak. Wie weet, tot een volgende keer. We kunnen het huisje bij iedereen aanraden. Succes met de verhuur, maar dat zal zeker lukken.

Anton, Lian en Pip

Beste Marianne/Rob,

Bedankt voor jullie gastvrijheid in jullie prachtige vakantiewoning. Heel volledig en erg sfeervol ingericht! We hebben ons afgelopen weekend erg goed vermaakt in jullie woning en genoten van de prachtige omgeving. Het weer zat gelukkig ook erg mee. Geweldig dat er bij aankomst een echte limburgse vlaai werd aangeboden, welke erg lekker was.

Nogmaals bedankt en tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Brian Doelkahar

Brian

We hebben in mei 2012 twee heerlijke weken doorgebracht in 't Botterblumpke.
We wisten al dat Slenaken en omgeving heel mooi zijn, maar dat er zulke mooie vakantiewoningen zijn was nieuw voor ons (ze zijn natuurlijk ook vrij nieuw 🙂 ).
Aan alles is gedacht, van de koffie tot de ruime hoeveelheid handoeken. Bedden zijn heerlijk. Fijn dat de racefiets in de garage kon staan.
De locatie, met bakker/winkeltje en busstation zo vlakbij, is voor ons, zonder auto, ideaal. En dan toch zo'n rustige ligging met weids uitzicht en erg veel privacy, perfect. We hebben genoten. Van het weer, het wandelen en het fietsen.
Kortom, we komen graag nog een keer. Hopelijk is er dan nog plaats!

Bedankt en tot ziens!

Marjolen en Sander,
Utrecht.

Marjolein Groot

Hebben het pinksterweekend in het Hummesknupke doorgebracht, prachtig appartement van alle gemakken voorzien. We voelden ons meteen welkom door het fijne ontvangst met koffie en vlaai.
Door het lekkere weer fijn buiten kunnen eten, met een leuk uitzicht, wat is Limburg toch mooi. Bedankt voor alles Rob en Marianne.

B. Bronstein

Beste Marianne en Rob, we hebben in juni een fijne vakantieweek beleefd in Hoeve A Gen Water. Prima plek om te starten met een wandeling/fietstocht/hardlooptraining en om uitstapjes (GaiaZoo, Miljoenenlijn, ...) te maken. Ook voor ons zoontje, bijna 2,5 jaar oud, was het een prima vakantie. Hij heeft lekker meegewandeld, schapen gevoerd in het weitje bij het huis en alle trekkers aangewezen.

Hartelijke groeten van Diana en Gerard

Diana en Gerard

We hebben een fantastisch week gehad in 't Botterblumke. Een zeer comfortabele woning in een stijlvol verbouwde en authentieke boerderij. We hebben genoten van huis en tuin en de schapen in de aangrenzende wei. Ook de locatie is perfect. Vanuit huis zijn er talloze wandelingen te maken in het prachtige heuvellandschap. De eigenaren zijn heel gastvrij en behulpzaam en willen het de gasten echt naar de zin maken.

Alice